27.7.17

45–46/2005 (Rumba 22)

Robbie Williams ohitti Suomen gigantit 50 hittiä -listalla, ja siihen vaadittiin yllättävän vähän. HIMin ja The Rasmuksen albumit ovat valuneet ulos Top 20:stä, ja Rasmuksen Sail Away -single romahti myynnissä 13:nneksi jo toisella viikollaan. Wings of a Butterfly on kerännyt yli puolet hittilistapisteistään radiosoitosta, mikä on aivan toinen koostumus kuin aiemmilla HIM-hiteillä.

Seuraavaksi ykköseksi on veikattava Madonnaa, jonka Abba-samplea on sanottu harvinaiseksi, mutta coverhittien kohteena Abba on v ielä yleisempi kuin viime palstalla mainittu Stevie Wonder. Hung Upin seuraajaksi kaavailtu Sorry samplaa The Jacksons -hittiä Can You Feel It, mikä on sinänsä outoa, koska jo muinaiseen Material Girliin kupattiin samasta biisistä bassokuvio.

Jennifer Aniston ei ole enää yksin: Kylie Minoguekin sai oman oodinsa hittilistalle romanialaisen Akcentin ansiosta. Kylie on vasta toinen sekä laulajana että laulun kohteena listoillemme päässyt nainen – ensimmäinen oli Raptorin idoli Debbie Gibson. Singletilaston 15: nneksi ilmaantunut Dannii-sisko on rekisteröity meillä aiemmin ainoastaan hollantilaisen Rivan vierailevana vokalistina ja sijan 17 R. Kelly vain Celine Dionin duettokumppanina.

Muun muassa Billy Idolin, Supertrampin ja KC & The Sunshine Bandin jälkeen Scooter kierrättää 25. listahitillään Gary Glitteriä. Vaikeammin ennustettava veto oli Alanis Morissetten covervalinta, Sealin alkuperäiselle turhankin uskollinen Crazy.