29.7.17

37–38/1995 (Rumba 18)

Kahden viikon aikana on 50 hittiä -listalla päästy eroon useista veteraanihiteistä. Niinpä listan ikäpresidenttejä ovat nyt vain 14 viikon saldolla U2:n ja The Offspringin singlet. Yhdelläkään hitillä ei ole kolmea nappia enempää, mutta ensi viikolla kolme biisiä ohittaa 2000 pisteen rajan: Tuhat yötä, Scatman's World ja todella hurjaan vauhtiin äitynyt Shy Guy, jonka tämänviikkoinen pistemäärä 289,71 on listan historian  kolmanneksi suurin.

Kingin ylivoiman takia Aikakone-vokalisti Sani ei pysty tekemään ennätystä, vaan on nyt vain yksi neljästä, joka esiintyy kahdella Top 3 -hitillä yhtä aikaa. Muut kolme ovat Whitney Houston maaliskuulta 93, duettokumppani Samuli Edelmann kesäkuulta 94 ja Rednex joulukuulta 94. Kukaan ei siis vielä ole vallannut kahta korkeinta sijaa samalla viikolla.

Rednexin Wild 'n' Free on juuttunut toisella viikollaan 34:nneksi eikä taatusti kasva kolmen edeltäjänsä mittoihin. Omituista, että singlen ilmestyessä albumi Sex and Violins tipahti 24. sijalta Top 40:n ulkopuolelle – yleensä uusi sinkkulohkaisu virkistää albumin kysyntää.