29.7.17

26–27–28–29/1997 (Rumba 13)

Vaikka Hansonin Mmmbop jatkaa sitkeitä lähentely-yrityksiään, Alexian Uh La La La määrää 50 hittiä -listalla kuinka tahtoo. Viime viikolla se teki uudeksi kertapiste-ennätykseksi 333,63 ja jää siitä nyt vain muutaman desimaalin. Viimevuotinen Summer Is Crazykin myy taas sinkkuna ja palaa kartuttamaan daamin jättipottia.

Pikaisemman, mutta yhtä harvinaisen re-entryn tekee Mikko Kuustosen Hyvällä tuulella. Pudottuaan 28. sijalta 51:nneksi eli karusti pihalle se herätti uudelleen sekä paikallisradioiden että Radio Suomen kiinnostuksen ja syyhki pisteineen takaisin sijalle 24. Tuossa on sattumallakin osuutensa, sillä listan alapuolisko on pisteineen miltei yhdessä klimpissä. Sijojen 18 ja 19 (Olive ja Edu Kettunen) ero on suurempi kuin sijojen 29 ja 50!

Scooterin Fire roikkuu 12. viikkoa Top 10:ssä, vaikka on Radiomafian ulkopuolella saanut sangen kitsaasti soittoaikaa eikä kerää pisteitä albumitilastostakaan. Nyt se on kylläkin mukana kahdella hyvin myyvällä kokoelmalla, Härdelli Vol. 3:lla ja Energy X-travadancellä. Tätä menoa Fire päätyy vaivatta vuosilistan kärkikymmenikköön, mutta Uh La La La on ehtinyt kahdeksassa viikossa jo ohittaa sen.