29.7.17

23–24/1995 (Rumba 12)

Scatman nousee tällä viikolla vuoden suurimmaksi hitiksi 50 hittiä -listalla. Vain kaksi vuonna 1995 julkaistua singleä on ylittänyt 2000 pisteen rajan; näistä toinen on Aki Sirkesalon Naispaholainen. Seuraajia on kuitenkin tulossa lähiviikkoina useita, päällimmäisinä Wish You Were Here ja Back for Good, hitaammin kiiruhtavina listaveteraanit Self Esteem sekä Romeo ja Julia.

Nyt kun nähdään taas kahmii myös pisteitä niin ahnaasti, että Taikapeilillä on sauma viedä vuoden ykköshitin titteli toisen kerran peräkkäin. Viikkolistan ykköspaikkaa uhkaa vakavasti Suurlähettiläät tiiviin radiosoittonsa turvin. Kärkipään sijoituksista käydään edelleen kovaa kilpailua, ja Top 10-hittien yhteenlaskettu pistemäärä on luultavasti korkeampi kuin koskaan ennen.

Kiekkoleijonien Sankarit putosi listalta jo neljän viikon jälkeen ja on ensimmäinen Top 5:ssä käynyt biisi, joka ei ylittänyt nappihittirajaa – sen sijoitukset olivat 10–5–9–27. Täysin emme ole lätkähiteistä eroon päässeet , sillä Kirkan ja Leijonien versio Den glider inistä noussee paikallisradiopisteillään mukaan ensi kerralla.