30.7.17

34–35/1992 (Rumba 17)

How Do You Don kaula uhkaajiinsa ei venynytkään 50 hittiä -listalla luonnottomaksi albumin julkaisun myötä, sillä sen radiosoitto on putoamassa. Ensi listalla Mikko Kuustonen ja kenties Kolmas nainenkin pistävät pitkäsoittopinnoineen Roxetten lujille. Sen sijaan korkeimmalle tulokkaalle Bobby Brownille ei parane veikata monen pykälän nousua. Humpin’ Around sai pisteensä yksinomaan levymyynnistä.

Debytanteista varsin suuri osa on kotimaisia – näistä Susanna Haavisto & Hector ja Funkykarkurit olivat jo viimeksi niin tuntumassa, että pääsivät nyt mukaan ilman mustuaista (25 prosentin pistenousua). Paikallisradiolistan 12:nneksi palannut Telepatiaa kapuaa yllättävän ylös – tosin tuossa 30. sijan kieppeillä onkin omituinen ”tyhjiö”. Hitiksi pyrkivät 50:n ulkopuolella mm. Clifters, Liisa Ruuska ja Kelpo pojat.

Klaukkalalainen Radio Kolme lähetti meille oma-aloitteisesti viime viikon soittolistansa. Otamme näitä luontevasti vastaan myös muilta paikallisradioilta ja julkaisemmekin tilan salliessa, mutta itse 50 hittiä -tilastoon vaikutetaan Discopressin kautta. Logo vain mukaan!