28.7.17

20–21/1998 (Rumba 10)

Outo 50 hittiä -lista. Peräti 12 aiemmin laskuun kääntynyttä biisiä on uudessa nousussa! Osa ilmiöstä menee hiljaisten hittimarkkinoiden tiliin, mutta joillakin elpyjillä on myös muita syitä oikkuihinsa. Piinaavan sitkeä listaroikkuja, Run DMC:n It's Like That, saa pisteitä kahdelta uutuuskokoelmalta, 2nd Dynamite Danceltä ja Hittibuumi 12:lta.

Tusinas Hittibuumi sisältää sekä Waldo's Peoplen Top 10 -hitin U Drive Me Crazy että epäilyttävän hitaasti nousevan Pandora-singlen You Drive Me Crazy. Daamin vaisuudesta huolimatta Ruotsilla menee kurjan viime vuoden jälkeen hyvin: mukana on viisi biisiä länsinaapurista, viikon kovimpana nousijana Drömhusin versio vuoden 1981 Freestyle-hitistä Vill ha dig.

Korkein uutuus, italialaisen The Tampererin Feel It pohjautuu puolestaan samanvuotiseen Jacksons-sinkkuun Can You Feel It. Se on jo nykyisillä meriiteillään yksi menestyneimmistä muiden kuin miehen itsensä levyttämistä Michael Jackson -sävellyksistä. Se menestynein oli pitkään salaisuus; Matt Groening paljasti vasta viime vuonna, että Simpsonsin megahitti Do the Bartman (mm. brittiykkönen 1991) on Miihkalin kirjoittama.