30.7.17

22–23/1993 (Rumba 12)

2 Unlimited tekee 50 hittiä -listalla käänteisesti sen, mitä tapahtui REMin Drivelle viime syksynä: nousee ykköseksi edelliskerrasta pudonneella pistemäärällä. Radiopuolella Tribal Dance on sentään edennyt sen verran, ettei kärkisijaa vieläkään otettu ilman radiopisteitä.

All That She Wants tekee ensi listalla ennätyksen: se joko putoaa korkeimmalta sijalta pois tai todennäköisemmin ohittaa Kuurankukan kokonaispistemäärän, josta ollaan jäljessä enää 19 pojoa. Aikakirjat odottavat myös Dr. Albania, sillä Sing Hallelujah on mukana 9. kertaa käymättä lainkaan Top 10:ssä, eikä juuri julkaistu remix-single ainakaan vauhdita putoamista.

Nousijoita listalla on sangen vähän, mutta yllättävän potentiaaliselta vaikuttaa UB40:n tulevaisuus: (I Can’t Help) Falling in Love with You soi ahkerasti paikallisradioissa. Se on kuulemma bändin tulevan albumin ainoa cover, mikä on melkoinen haaste. UB40:n kaikki viisi jenkkihittiä ovat kierrätyksiä, ja viimeisestä brittien Top 10:een nousseesta omasta biisistä (Sing Our Own Song) on jo seitsemän vuotta.