29.7.17

17–18/1994 (Rumba 9)

Suomen edustajat eivät pärjänneet (edes) viimevuotiseen malliin vappuaaton viisuissa, mutta Music & Media -lehden mukaan sekä Cat Cat että Waltari ovat päässeet useiden eurooppalaisten radioasemien pyöritykseen. Hollannissa paikoitellen jopa power playksi nostettu So Fine on noteerattu myös Tanskassa; Bye Bye Baby keräsi viime viikolla merkintöjä Italiasta, Tanskasta ja Puolasta.

Bye Bye Baby ei saa 50 hittiä -listalla lainkaan soittopisteitä edustuspaikan myöntäneeltä Yleisradiolta, mutta paikallisradioista sitäkin enemmän: peräti 23 asemaa 40:stä ilmoitti sen veivatuimmaksi hitikseen.

Samannimisellä sinkulla joulukuussa listalla käynyt Madonna on jo selvässä laskussa leffalaulullaan I'll Remember – ainakin osittain siksi, että MTV Europe on boikotoinut kyseistä videota eikä ole edes maininnut biisin nimeä Hit List UK -ohjelmassa! Ilman sen kummempia faktoja veikkaan Ltämän liittyvän Euroopan tuomioistuimessakin puituun arvovaltakiistaan Viva Televisionin kanssa; I'll Remember on nimittäin Vivalla  tuplatehorotaatiossa.