30.7.17

14–15/1993 (Rumba 8)

Ace of Basen suosikkiasema vain pönkittyy, kun All That She Wants lisää pisteitään kärjessä ja uusi single Happy Nation debytoi yhdeksäntenä. Jossain vaiheessa on sinkuksi pyöräytetty myös Wheel of Fortune, joka ylittää 50 hittiä -kynnyksen jäätyään viimeksi heiluttamaan laiturille. All That She Wants on sitkeäksi kakkoseksi nousevan No Limitin tavoin mukana kokoelma-albumilla Dance Deluxe.

Tanssisinkuilla on tapana heittelehtiä edestakaisin listalla, ja loogisin selitys ilmiölle lienee tämä: ensin dj:t ostavat singlen ja se nousee sinkkumyynnissä korkealle; sitten dj:t soittavat sitä ja se nousee diskolistalle hieman myöhemmin. Näin ovat ponnahtaneet alamäestään uuteen nousuun ainakin Haddaway ja Jesse Lee Davis.

Pekka Ruuskan Mä tahdon sun elämään kipuaa myös näyttävästi (34–4), mutta jatkosijoitukset vaativat muutakin kuin lähes maksimipinnoihin noussutta radiosoittoa. Ruuskalla tosin on myönteisiä kokemuksia albumimarkkinoilta, joten ehkä edelliset 27 sanaa ovat kertoneet tulevasta listaykkösestä.